Test av rabbit

preview_mp4

Rabbit vibrator dildos – För lite skönare lekar

 

Rabbit dildos är vibrerande och roterande leksaker som gjorts i form av en dildo med en klitoris stimulator fäst på skaftet. Att den har blivit en av dem mest sålda bland Vuxenleksaker i världen, beror nog på att den dök upp i tv serien Sex and The City. Vissa rabbit dildo har pärlor inne i det roterande skaftet som stimulerar både insidan på vaginan och slidmynningen, och den har en klitorisvibrator som ser ut som en kanin, därav namnet Rabbit.

Äntligen var det dags, att få prova min nya rabbit, jag hade gått och väntat hela dagen på min nya sexleksak, och den var precis lika skön som jag hade trott. ÄNTLIGEN fick lilla fia en rejäl omgång, oj vad blöt jag blev.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s